” Oāzes ” nometne Bebrenē

    OASIS_logoNo 18. līdz 28. jūlijam Ilūkstes pagasta Bebrenē notika jauniešu evaņģelizācijas skolas   „ Oāze „ vasaras nometne, kurā piedalījās arī vairāki jaunieši no mūsu draudzes.  Ar gūtajiem iespaidiem padalījās Agnese, Justīne un Roberts.

Kādi ir tavi spilgtākie iespaidi un kas tev visvairāk patika šajā nometnē?

Agnese: Visvairāk man patika cilvēki , jo visi tur ir ļoti labsirdīgi un jauki , katram var pieiet klāt un vienkārši parunāt , visi ir ļoti draudzīgi un izpalīdzīgi . Vēl man patika slavēšanas , jo tādā veidā man vislabāk patīk slavēt , lūgt Dievu un pateikties Viņam . Patika meistarklases , jo pilnīgi visās no tām varēja uzzināt kaut ko jaunu . Un vēl vakara pasākumi – visvairāk tie , kuri notika baznīcā , jo tie bija emocionālākie , un varēju piedzīvot ko jaunu un ļoti skaistu .

Justīne: Lielākie iespaidi bija par to, kā mainās cilvēki. Kaut senāk nosodīja Dievu, „ Oāzes” laikā  viņi to sāka pieņem. Vēl viens no lielākajiem iespaidiem bija tas, ka cilvēki ir tik atvērti Oāzes laikā.

Roberts: Man visvairāk patika tematiskie vakari, gan jautrie, gan mierīgie un klusie, vairāk dodu priekšroku mierīgajiem. Noteikti daudzie jaunie draugi, kurus iepazinu un vadītāju darbība, un paši vadītāji.

Vai šīs nometnes laikā tu sevī piedzīvoji kādas pārmaiņas? 

Agnese: Jā , piedzīvoju . Uzzināju daudz ko jaunu lekcijās , kuras bieži likās garlaicīgas , bet tomēr noderīgas . Man ir pilnīgi izmainījies domāšanas veids un arī attieksme pret Dievu , esmu vairāk satuvinājusies ar Dievu un nometnes laikā jutu Viņa klātbūtni .

Justīne: Jā, ļoti lielas.  Es sāku vairāk uzticēties Dievam un uzklausīt Viņu.

Roberts: Šīs nometnes laikā Dievs mani kārtīgi uzrunāja, un es izjutu aicinājumu dziļāk iet ticībā, sākt vairāk kalpot Viņam, Viņš man deva kārtīgu mieru. Viņš mani novērsa no grēcīgām lietām.

Ko tu ieteiktu citiem jauniešiem, kuri vēl nav piedalījušies „ Oāzes „ nometnē? 

Agnese: Es katram jaunietim,  kurš grib satuvināties ar Dievu, ieteiktu piedalīties “Oāzē” , jo ”Oāze” ir īstā vieta . Tur ir tik daudz pozitīvu emociju , Dieva klātbūtne un superīgi cilvēki . Esmu tik laimīga , ka man bija iespēja tur būt , tagad man ir kontakts ar diezgan daudz cilvēkiem no nometnes un tas jau ir liels ieguvums . Pat nobira asaras atvadoties , jo lielākā daļa draugu , kurus iepazinu,  tiešām negribēja braukt prom . Es centīšos braukt uz visām “Oāzēm”, uz kurām būs iespējams . Sajūtas ir lieliskas !

Justīne: Es iesaku vismaz vienu reizi aizbraukt uz “ Oāzi ”, jo tur ir ļoti laipni cilvēki, kuri tevi uzklausīs. “ Oāzē” ir arī ļoti jautri, jo katru vakaru ir tusiņi un tas ir tik forši.

Roberts: Vienkārši, ja nevar izlemt vai braukt, vai nē, vajag saņemties un aizbraukt, jo man tā bija, beigās nenožēloju, nometne ir lieliska.

Plašāku informāciju par ” Oāzes “darbību Latvijā var iegūt šeit.

Šis ieraksts tika publicēts Galvenā. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.